Laden Evenementen

Inschrijven? Klik hier

 

Wat?

Autizondagen: BIERTASTING

Bierkenner Charlotte Forrier proeft samen met ons een vijftal bieren*. Ze vertelt over het brouwproces, de verschillende biertypes en ingrediënten en leert ons deze al proevend te herkennen.

*Bij een biertasting gaan we uit van één flesje bier per twee personen, dus je drinkt geen vijf volledige bieren op.

 

Voor wie?

Volwassenen (18+) met autisme (of een vermoeden van autisme)

Max. 10 personen kunnen inschrijven.

 

Waar?

Café Het Maanlicht

Frederik De Merodestraat 59

2800 Mechelen

 

Wanneer?

Zondag 24 oktober 2021 van 14 tot 16.30 uur

Vanaf 16.30 uur (tot 20 uur) zijn vrienden, familie en sympathisanten welkom in het café om mee iets te drinken.

 

Kostprijs?

€40 per persoon

 

Inschrijven? Klik hier

 

Wie zijn wij?

Stiene Van den Eynde

Stiene (°1986) is een geboren en getogen Mechelaar met een hart voor lokale projecten. Op die manier kwam ze in contact met Kevin Polfliet van Café Het Maanlicht. Ze besloten hun krachten te bundelen.

De kracht van Stiene is haar kennis en ervaring met personen met autisme. Autisme is al van op jonge leeftijd haar passie geworden. Na jarenlang werken als thuisbegeleidster en teamcoördinator voor Het Raster besloot ze in april 2021 de grote stap te zetten en haar eigen praktijk Mind-Z te starten.

Stiene biedt met Mind-Z zowel 1-op-1 coaching (TalkZ) alsook groepsactiviteiten (GroupZ) aan. Onder de noemer Atelier Z organiseert ze ook vrijetijdsactiviteiten voor jongeren en volwassenen met autisme. De Autizondagen zijn onderdeel van Atelier Z.

 

Kevin Polfliet

Kevin (°1977) was ruim twintig jaar ambtenaar bij het Vlaamse waterwegenbeheer tot hij voelde dat het tijd was voor iets nieuws.

Hij besliste om een oude droom te realiseren: het oprichten van een eigen café.  Sinds maart 2019 kan je in Mechelen terecht in Het Maanlicht, een gezellig cafeetje met onder meer een tachtigtal speciaalbieren op de kaart.

Toen een bevriende klant de diagnose autisme kreeg, ging hij zich in dit onderwerp verdiepen en groeide het idee om er in het café iets rond te organiseren. De Autizondagen in Het Maanlicht, in samenwerking met Mind-Z, zijn hiervan het resultaat.

 

Inschrijven? Klik hier

Sharing is caring!