Over Mind-Z

Autisme van A tot Z

Met de A van Autisme

Met de Z van Zijn wie je bent, Zelfzorg en Zoveel meer.

We gaan samen op weg naar de mindset (Mind-Z) die jij nodig hebt in je leven!

Mind-Z is een zelfstandige praktijk gespecialiseerd in autismespectrumstoornis, kortweg autisme genaamd.

Je vraagt je misschien wel af waarom een Z en geen A van autisme?

Het gaat bij Mind-Z namelijk niet alleen om de A van autisme, maar om een prachtig persoon van A tot Z.

Als iedereen trouwens A doet, dan doe ik, Stiene, graag Z. Ik ben dus Stiene… Hallo!… Bezieler van Mind-Z.

Stiene Van den EyndeAuticoach & Praktijkcoördinator
Van vooropleiding ben ik logopediste, toen al met een voorliefde voor personen met autisme. Ik specialiseerde me daarom al snel door een Bachelor-na-bachelor Autismespectrumstoornissen te volgen. In 2016 studeerde ik succesvol af als Counselor in de gezins- en contextbegeleiding.. Ik deed ook tal van losse opleidingsdagen rond autisme doorheen mijn carrière.

Autisme is al van op jonge leeftijd een passie geworden. Eerst werkte ik in leefgroepen met personen met autisme. Nadien startte ik bij een begeleidingsdienst van het VAPH gespecialiseerd in autisme. Na zeven jaar als thuisbegeleidster in het jongeren- en volwassenenteam werd ik in 2017 teamcoördinator.

Eind 2020 kon ik niet langer ontkennen dat ik het begeleiden van personen met autisme zo hard miste als leidinggevende. Ik ben gebeten door hun fantastische manier van denken en krijg er nooit genoeg van. Vanuit dat gemis, ging ik op zoek en ontstond Mind-Z.

Zoë Van Den HeuvelAuticoach
Van vooropleiding ben ik een leerkracht met een specialisatie in het Buitengewoon Onderwijs. Nadien deed ik ook nog opleiding tot kinder- en jongerencoach en een postgraduaat Autismespectrumstoornis.

Ik werkte eerder als leerkracht in het Buitengewoon Lager Onderwijs en als leerkracht TOAH (Tijdelijk Onderwijs Aan Huis) bij jongeren met autisme. Momenteel werk ik als ASV-leerkracht in de autiwerking van een middelbare school. Dit is mijn hoofdberoep.

Op woensdagvoormiddag en -avond versterk ik Mind-Z in bijberoep als auticoach.

We nemen alle personen met autisme en hun netwerk graag mee op pad naar een betere en positievere mindset. De mindset die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te zijn, goed voor jezelf te zorgen en vol van het leven te kunnen genieten op jouw manier.