Laden Evenementen

Wat?

Autizondagen: BEZOEK BROUWERIJ HET ANKER

We doorkruisen tijdens deze rondleiding de brouwerij, de whiskyrijpingsmagazijnen en op het dak van de brouwerij genieten we van het prachtige uitzicht over de stad Mechelen. Afsluiten doen we met een degustatie van 2 bieren van Gouden Carolus (of frisdrank) en een klein geschenk. Het bezoek duurt ongeveer 1u30.

Voor wie?

Volwassenen (18+) met (een vermoeden van) autisme en hun netwerk. Neem dus gerust je vriend(in), partner, broer, zus, ouders mee!

Maximaal 25 inschrijvingen.

Waar?

Brouwerij Het Anker

Guido Gezellelaan 49

2800 Mechelen

Wanneer?

Zondag 27 maart 2021 van 13.30 uur tot 16.30 uur.

We verzamelen om 13.30 uur aan Brouwerij Het Anker.

Om 14 uur start de rondleiding met de gids tot ongeveer 15.30 uur.

We sluiten de activiteit ten laatste af om 16.30 uur.

(Deze keer vertrekken en/of eindigen we dus uitzonderlijk niet in Café Het Maanlicht!)

Kostprijs?

€20 per persoon

Deze prijs is inclusief:

  • Rondleiding met gids
  • Degustatie van 2 Gouden Carolus bieren (of frisdrank)
  • Geschenk
  • Autismebegeleiding (een week op voorhand ontvang je een draaiboek met meer informatie)

 

Wie zijn wij?

Stiene Van den Eynde

Stiene (°1986) is een geboren en getogen Mechelaar met een hart voor lokale projecten. Op die manier kwam ze in contact met Kevin Polfliet van Café Het Maanlicht. Ze besloten hun krachten te bundelen.

De kracht van Stiene is haar kennis en ervaring met personen met autisme. Autisme is al van op jonge leeftijd haar passie geworden. Na jarenlang werken als thuisbegeleidster en teamcoördinator voor Het Raster besloot ze in april 2021 de grote stap te zetten en haar eigen praktijk Mind-Z te starten.

Stiene biedt met Mind-Z zowel 1-op-1 coaching (TalkZ) alsook groepsactiviteiten (GroupZ) aan. Onder de noemer Atelier Z organiseert ze ook vrijetijdsactiviteiten voor jongeren en volwassenen met autisme. De Autizondagen zijn onderdeel van Atelier Z.

 

Kevin Polfliet

Kevin (°1977) was ruim twintig jaar ambtenaar bij het Vlaamse waterwegenbeheer tot hij voelde dat het tijd was voor iets nieuws.

Hij besliste om een oude droom te realiseren: het oprichten van een eigen café.  Sinds maart 2019 kan je in Mechelen terecht in Het Maanlicht, een gezellig cafeetje met onder meer een tachtigtal speciaalbieren op de kaart.

Toen een klant de diagnose autisme kreeg, ging hij zich in dit onderwerp verdiepen en groeide het idee om er in het café iets rond te organiseren. De Autizondagen in Het Maanlicht, in samenwerking met Mind-Z, zijn hiervan het resultaat.

 

 

Sharing is caring!