Laden Evenementen

Voor wie?

Volwassenen (16+) met (een vermoeden van) autisme en hun netwerk.

Neem dus gerust je vriend(in), partner, broer, zus, ouders mee!

Max. 10 inschrijvingen.

 

Wat?

Autizondagen: BOERENGOLF

Boerengolf is de boerenvariant op het reguliere golfspel waarbij onze boerengolfbaan met 15 holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. Boerengolf wordt gespeeld op ons weiland tussen onze geitjes, kippen en pony’s. Het is ontspannend, gezellig, teambevorderend en geeft heel veel plezier.

 

Waar?

Triple C

Dijk 85 2861 Onze-Lieve-Vrouw Waver

 

Voor wie mijn praktijk Mind-Z weet zijn… Het is op wandelafstand van mijn praktijk.

 

Wanneer?

Zondag 25 september 2022 van 14 uur tot 17 uur

 

Kostprijs?

€ 15

 

Inbegrepen:

  • Inkom Boerengolf
  • Een ijsje
  • Autismevriendelijke begeleiding

Wie zijn wij?

Stiene Van den Eynde

Stiene (°1986) is een geboren en getogen Mechelaar met een hart voor lokale projecten. Op die manier kwam ze in contact met Kevin Polfliet van Café Het Maanlicht. Ze besloten hun krachten te bundelen.

De kracht van Stiene is haar kennis en ervaring met personen met autisme. Autisme is al van op jonge leeftijd haar passie geworden. Na jarenlang werken als thuisbegeleidster en teamcoördinator voor Het Raster besloot ze in april 2021 de grote stap te zetten en haar eigen praktijk Mind-Z te starten.

Stiene biedt met Mind-Z zowel 1-op-1 coaching (TalkZ) alsook groepsactiviteiten (GroupZ) aan. Onder de noemer Atelier Z organiseert ze ook vrijetijdsactiviteiten voor jongeren en volwassenen met autisme. De Autizondagen zijn onderdeel van Atelier Z.

 

Kevin Polfliet

Kevin (°1977) was ruim twintig jaar ambtenaar bij het Vlaamse waterwegenbeheer tot hij voelde dat het tijd was voor iets nieuws.

Hij besliste om een oude droom te realiseren: het oprichten van een eigen café.  Sinds maart 2019 kan je in Mechelen terecht in Het Maanlicht, een gezellig cafeetje met onder meer een tachtigtal speciaalbieren op de kaart.

Toen een klant de diagnose autisme kreeg, ging hij zich in dit onderwerp verdiepen en groeide het idee om er in het café iets rond te organiseren. De Autizondagen in Het Maanlicht, in samenwerking met Mind-Z, zijn hiervan het resultaat.

Sharing is caring!