Pubers met autisme

Vanuit mijn jarenlange ervaring met pubers met autisme schrijf ik nu een online cursus over hen. Voor ouders, leerkrachten, begeleiders, auticoachen, psychologen die hen beter willen begrijpen.

Ik neem jullie mee doorheen vier modules. De eerste module is een korte opfrissing van het autisme om met de juiste bril naar de puberteit te kijken in module 2. In module 3 leer ik jullie allerlei kaders en concrete tips aan om te blijven communiceren en omgaan met de puber met autisme. In de vierde module sta ik extra stil bij de druk die bij dit ouderschap komt kijken. Een module die ook voor niet-ouders meer handvaten geeft om hen te begeleiden en te ondersteunen.

Kortom: Het wordt een boeiende en uitgebreide online cursus!

Don’t worry! Ik ga je niet spammen en je kan je op elk moment uitschrijven!