Laden Evenementen

 

LEZING De Wondere Wereld van de A-denkers

door Stiene Van den Eynde

 

Ik ben Stiene, auticoach en bedenker van Mind-Z.

Ik neem jullie graag mee in de wondere wereld van mijn cliënten met autisme. Het wordt onvergetelijk!

Ik sta inmiddels 16 jaar in het werkveld. Ik ontmoet stuk voor stuk unieke prachtige getalenteerde personen met autisme.

Ze hebben ons iets belangrijks te zeggen! Iets dat door merg en been gaat.  Ze leren ons de les van ons leven!

Om mijn boodschap kracht bij te zetten, breng ik vier getuigen met autisme mee op beeld.

We nemen jullie mee op weg in de wondere wereld van de A-denkers.

We leggen je uit wat autisme is, maar dan van binnenuit!

 

De première van de lezing voor vrienden, familie en sympathisanten in Lumière was een groot succes! De lezing duurde een uurtje en werd aan voordeeltarief aangeboden. De zaal met 75 plaatsen was al snel volledig uitverkocht.

 

Deze versie in GC De Melkerij duurt twee uur, geeft wat uitgebreider uitleg rond autisme.

Mis het zeker niet en koop snel je ticket!

 

Koop je ticket:

Tickets binnenkort te koop!

 

Voor wie?

Deze lezing is verrijkend voor iedereen: personen met autisme zelf (12+), hun ouders, broers en zussen, hun breder netwerk, professionelen, totale leken, …

 

Wanneer: 

Woensdag 11 september 2024

Van 19 tot 21 uur

 

Waar:

GC De Melkerij

Brusselsesteenweg 3

1980 Zemst

(Vlakbij Mechelen)

 

Kostprijs: € 25

 

 

Wie ben ik?

     

Stiene Van den Eynde  

Stiene (°1986) is van vooropleiding een logopediste, nadien deed ze nog een Banaba in Autismespectrumstoornissen. Ergens onderweg studeerde ze ook nog af als Systemisch Counselor. Autisme is al van op jonge leeftijd haar passie geworden. Eerst werkte ze kort in leefgroepen met personen met autisme, nadien 11 jaar als thuisbegeleidster en teamcoördinator bij een thuisbegeleidingsdienst voor autisme. Eind 2020 kon ze niet langer ontkennen dat ze het begeleiden van personen met autisme zo hard miste als leidinggevende. Ze is gebeten door hun fantastische manier van denken en krijgt er nooit genoeg van. Vanuit dat gemis, ging ze op zoek en zo ontstond Mind-Z, haar eigen praktijk in Onze-Lieve-Vrouw Waver, in de buurt van Mechelen.

Ze neemt alle personen met autisme en hun netwerk graag mee op pad naar een betere en positievere mindset. Stiene biedt in Mind-Z zowel 1-op-1 coaching (TalkZ) alsook groepsactiviteiten (GroupZ). Onder de noemer Atelier Z organiseert ze ook vrijetijdsactiviteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen met autisme.

Sharing is caring!