Online Hartcoherentie training

Van stress naar herstel?

Van rush naar rust?

Van crash naar veerkracht?

Het antwoord ligt in je HART!

Herken je dit?

 • Heb je last van stress?

 • Heb je het gevoel uitgeblust te zijn?

 • Heb je voortdurend een opgejaagd gevoel?

 • Heb je geen energie meer om in actie te komen?

 • Heb je moeilijkheden met focus en concentratie?

 • Ben je snel duizelig of voel je je slap?

 • Ben je een slechte slaper?

 • Heb je hartklachten, maar werd er geen medische oorzaak gevonden?

Als jij op één of meerdere vragen ‘ja’ antwoordt dan is deze online hartcoherentietraining zeker iets voor jou!

Schrijf je nog snel in op de wachtlijst: Dan krijg je een korting van €50 op de training (€247 ipv €297) en een leuke bonus.

Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde methodiek om je stressweerstand en je mentale welzijn te verbeteren.

De clue in het doorbreken van stresspatronen zit in de hart-brein-communicatie. Met eenvoudige oefeningen kan je het hartritme beïnvloeden zodat die zich terug in een veilige modus gaat begeven.

Ons oersysteem, dat zegt dat we moeten vechten of vluchten, is in de huidige maatschappij voortdurend actief. Dit is de grote oorzaak van de vele (autistische) burn-outs, stressklachten, angstproblemen, slaapproblemen, …

Geef nog snel je e-mailadres op, dan kan je mijn hartcoherentietraining aankopen voor €247 (ipv €297) en je krijgt er nog een leuke bonus bij!

Ontdek de effecten!

De cursus bestaat uit vijf modules die je op je eigen tempo thuis kan volgen. Je leert stap per stap aan hoe je je hart in een coherente staat kan brengen en wat de effecten daarvan zijn:

 • Verbetering van concentratie en focus.

 • Het gevoel van een helder en vrij hoofd te hebben.

 • Bevordering van een rustig gevoel.

 • Verhoging van de veerkracht.

 • Verandering van gedrag en positiever denken.

 • Bloeddruk regulerend (stressgerelateerd).

 • Effect op hartproblemen (stressgerelateerd).

 • Verhoging van weerstand tegen ziekten.

 • Beheersing van angsten.

 • Ondersteunend effect bij regulering van bloedsuikerwaarden en gewicht (emo-eten).

 • Toename van het vermogen om prestaties te leveren.

 • Verbeteren van slaap.

De online hartcoherentietraining van de Mind-Z Academy kwam voor mij écht als geroepen.

Na afgelopen zomer bijna in een burn-out terecht te komen (gelukkig herkenden de mensen in mijn omgeving de alarmbellen eerder dan ikzelf), merkte ik dat ik nog steeds heel snel in een stress-, of paniekreactie schoot als het allemaal niet ging zoals ik dacht dat het moest gaan.

Met behulp van de ademhalingsoefeningen in deze training is de chaos in mijn hoofd rustiger geworden en slaap ik veel makkelijker in.

Ik merk dat de oefeningen mij rust bezorgen, waardoor de motivatie om te blijven doorgaan groot is.

Bedankt Stiene, om de rust in mijn hoofd te laten wederkeren.

Evi

Dit leer je:

Module 1

Let's Start!

Let's Start

 • Je leert wat hartcoherentie is.
 • Als jullie autisme-expert maak ik ook de link met autisme.
 • Je krijgt een klachtenlijst om jouw startpositie te bepalen.

Module 2

Keep breathing!

Keep Breathing!

 • Je leert alles over je ademhaling.
 • Je gaat in de onthaastingsweek door middel van een oefening.
 • Je krijgt heel wat ideeën om met je ademhaling aan het oefenen te gaan.

Module 3

The beat of the heart!

The beat of the heart!

 • Je leert welke belangrijke rol je hart speelt.
 • Wat is hart-brein-communicatie?
 • Je leert hoe je naar een veilige modus kunt gaan.

Module 4

Mr. Hormone and Ms. Emotion

Mr. Hormone and Ms. Emotion

 • Welke rol spelen je hormonen en emoties? (Ook voor mannen!)
 • Je leert om in een So What?! modus te gaan!

Module 5

In real life!

In real life!

 • Je leert de transfer maken naar je dagelijkse leven.
 • Je leert hoe je hartcoherentie kan inzetten bij piekergedrag, slaapproblemen, stresssituaties, …

Wie ben ik?

Stiene, jullie auticoach en psychotherapeut. Ik heb al heel veel ervaring opgebouwd in het begeleiden van jongeren en volwassenen met autisme.

Ik was al jarenlang op zoek naar een methodiek dat ook bij hen zou werken om stress te verlagen en mentaal welzijn op te krikken. In het najaar van 2021 kreeg ik mijn opleiding tot hartcoherentiecoach. Ik ben er echt van overtuigd dat dit een waardevolle methodiek is voor personen met autisme! Het is wetenschappelijk onderbouwd, het is niet zweverig en de oefeningen zijn eenvoudig en duidelijk. Ook de transfer wordt bewust gemaakt naar het dagelijkse leven.

Mijn online hartcoherentiecoaching onderscheidt zich van andere online cursussen, omdat hij heel duidelijk en eenvoudig is opgebouwd. Alles wordt helder aangebracht.

Kan ik deze cursus ook volgen als ik geen autisme heb?

JA natuurlijk!

Ik ben ervan overtuigd dat alle mensen die zich minder goed voelen door burn-out, hyperventilatie, depressie, ADHD of alle andere psychologische problemen baat hebben bij een autismevriendelijke cursus. Mensen hebben altijd nood aan iets prikkelarm, aan voorspelbaarheid en aan een duidelijke structuur.

Mijn online cursus is er dus voor iedereen die het nodig heeft!

Reviews

“Wij ervaren elk gesprek met Stiene als heel positief. Er is een duidelijke structuur in haar aanpak. Ze is een (auti)coach die niet alleen bekwaam is, maar ook empatisch, vriendelijk en positief. Iemand met een open en aangename persoonlijkheid en zonder vooroordelen. We zijn heel blij dat ze er is voor ons en voor vele andere stille onzichtbare lijders zoals wij. (L.)”

“Vanaf het eerste gesprek met jou, voelde ik mij begrepen. Dat was een verademing.
Je bent een vlotte eerlijke dame. Met veel kennis. Je bent een topper. Je bent makkelijk bereikbaar. Je ziet ook aan mij als er iets is, terwijl ik nog niets gezegd heb. Je hebt empathie. Blij dat jij mijn begeleidster bent. Als ik 1 minpuntje mag zeggen, alles kost veel centjes. Maar jouw aanpak helpt dus het is zijn centen waard. (D.)”

“Het lijkt dat wij al heel lang zonder de weg te weten uit een donkere bos proberen te geraken. Dit is al zo’n lange moeilijke tocht geweest, met vallen en opstaan, tot we Stiene leerden kennen. Ze is nu ons licht in het donkere bos. Ze kent het bos heel goed en ze weet ons de weg wijzen. We zijn haar heel dankbaar. (M.)”

Twijfel je nog?

Onderstaand zie je de studie-effecten van hartcoherentie in de Sint-Jozefkliniek in Bornem. Na 6 weken hartcoherentie beoefenen zie je al een verlaging van lichamelijke klachten, stress, depressie en angst. Na 6 maanden zijn de klachten zelfs nog lager geworden.

Veelgestelde vragen:

Ik som het even voor je op:

– Alle modules hebben dezelfde opbouw en structuur. Elke module start met een inleiding waarin ik uitleg wat we allemaal in de module zullen zien, les per les.
– De klassieke hartcoherentietraining start met een sessie van 1,5 uur uitleg. Dat kan echt heel belastend zijn. Ik deel het klassieke traject op in vijf modules met allemaal korte lesjes erin. De lesjes gaan van 1 minuutje tot maximaal 45 minuten. Je kan zelf kiezen hoeveel lesjes je wanneer volgt. Je doet het helemaal op je eigen tempo. Ik heb het voor jou behapbaar gemaakt.
– Mijn powerpoint is mooi, rustig en prikkelarm. De nadruk ligt op de powerpoint, niet op mijn gezicht als ik presenteer. Ik ben zichtbaar in een klein bolletje onderaan de powerpoint. Dit om afleiding door mimiek een stuk te gaan beperken.
– Is je aandacht toch even weg? Geen enkel probleem. Je kan heel gemakkelijk het lesje herbekijken. Zelfs tot twee jaar na je aankoop!
– Ik geef wat extra aandacht aan het inplannen van de oefeningen in je dagroutine.
– Ik geef genoeg aandacht aan het maken van de transfer naar het dagelijkse leven.

Stuk voor stuk zaken die rekening houden met het autisme, maar waar anderzijds ook mensen zonder autisme baat bij hebben!

Zoek zeker eens op hoeveel een hartcoherentiecursus elders kost. De cursus wordt aangeboden voor een eerlijke prijs.

Als je hartcoherentie 1 op 1 in de praktijk komt volgen, kost het €75 per sessie en het zijn 5 sessies, dat maakt een totaal van € 375.

Nu kan je hartcoherentie thuis volgen, 5 modules voor maar €247, als je je nog snel op de wachtlijst zet! Anders is het €297.

Je hebt zelfs twee jaar lang toegang en je kan het volgen met het hele gezin.

Nee, je krijgt na de betaling meteen toegang en je kan zelf kiezen wanneer je start.

De volledige cursus blijft twee jaar lang beschikbaar.

Een traject van hartcoherentie duurt meestal 6 tot 8 weken. Je moet tussen de sessies wat tijd laten om de oefeningen dagelijks te kunnen doen. De hartcoherentie-oefeningen zelf duren eerst 3 keer 3 minuten per dag. Nadien 3 keer 6 minuten of 2 keer 10 minuten per dag. Niet zo’n grote tijdsinvestering dus om een maximaal effect te verkrijgen.

Zeker! Geef bij de betaling van je ticket je bedrijfsnaam op, dan kan je je btw-nummer invullen. Van zodra de betaling in orde is, krijg je de factuur in je mailbox.

Wat jammer dat de cursus niet is wat je zocht. Je hebt 14 dagen de tijd om de cursus uit te proberen. Als je mij dus binnen de 14 dagen na aankoop contacteert, stort ik je investering terug.