Vanaf morgen mag ik jullie een week lang €10 korting geven bij aankoop van een Moonbird. JOEPIEEEE!

Een Moon…WAT?!

De Moonbird is een apparaatje dat eruit ziet als een vogeltje en dat je makkelijk in je hand kan vasthouden. Als je de Moonbird in je hand neemt, meet het je hartslag terwijl je ademt en het berekent jouw ideale ritme om in- en uit te ademen. De vleugeltjes van het vogeltje zetten uit en krimpen in op jouw tempo waardoor je vanzelf het ritme overneemt. Het voelt in je hand als een ballonnetje dat opblaast en weer plat gaat. Als het ballonnetje opblaast, maak jij je longen groot en adem je in. Als het ballonnetje krimpt, laat je de lucht uit je longen door uit te ademen.

Bewust ademen brengt je terug in contact met je hoofd en lichaam. Je vertraagt je ademhaling door te oefenen wat helpt om je stressniveau omlaag te brengen. Je ontspant direct door met de Moonbird eenvoudige ademhalingsoefeningen te doen. Je kan ademen met de Moonbird met of zonder de app op je smartphone.

  • ZONDER DE MOONBIRD APP: Je schudt met je Moonbird en hij begint meteen te ademen. Je kan meteen jouw persoonlijke ademritme volgen zonder dat je je smartphone nodig hebt. Ik gebruik de Moonbird zonder app bijvoorbeeld als ik ’s nachts wakker word en niet meteen terug in slaap kan vallen. Dat helpt me enorm. Binnen enkele minuten slaap ik terug als een roos.
  • MET DE MOONBIRD APP: Je kan je Moonbird ook makkelijk verbinden met de app van Moonbird op je smartphone om een geleide oefening te doen. In de app vind je programma’s met ingesproken oefeningen in de thema’s beter slapen, minder stress, einde aan je angst, alles over ademen, … Je kan ook een hartcoherentie-intake doen, dan wordt jouw ideale ademritme gemeten.

De Moonbird heeft ook een speciale en belangrijke extra feature. Je Moonbird is niet alleen een adembegeleider, maar ook je biofeedbacktoestel voor hartcoherentietraining. Je kan je hartslag aflezen, je hartritmevariatie en je krijgt feedback of je in onevenwicht bent, bijna in balans of in balans. Alle metingen gebeuren op basis van de sensor waar jij je duim op legt. De app van Moonbird houd je statistieken bij. Hoe meer je oefent, hoe sneller en beter je in balans geraakt. Dat werkt heel motiverend. Je Moonbird is dus je persoonlijke hartcoherentiecoach. Als je bij mij in de praktijk hartcoherentie volgt, mag je een Moonbird uitlenen om hem uit te testen.

Wat mij overtuigd heeft om het bij mensen met autisme in te zetten?

Je kan het kleine toestelletje overal meenemen. Ik zie vaak cliënten die last hebben van stress als ze onderweg zijn, bijvoorbeeld met de bus naar het werk, als passagier in de auto, in de winkel, op het werk, op reis met het vliegtuig, … Ik hoor ook veel andere klachten waar het oefenen met de Moonbird een gunstig effect kan op hebben. De Moonbird is namelijk een handig hulpmiddel om:

  • Moeilijke overgangen te maken
  • Paniekaanvallen te voorkomen
  • Stress te verlagen
  • Angsten aan te pakken
  • Beter in te slapen of door te slapen
  • Een rustiger, leger hoofd te hebben

En wat me nog meer overtuigd heeft: alles is gebaseerd op en ontwikkeld vanuit de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Heb je interesse?

Vanaf morgen tot en met maandag 29 november 2021 krijg je €10 korting. Twijfel je nog? Je kan de Moonbird binnen de twee weken gratis terugsturen.

Klik hier en geef STIENE10 in bij het uitchecken. Een ideaal eindejaarskadootje voor jezelf, je vrienden, partner of familie?

Heb je nog vragen? Klik hier.

En niet vergeten… BLIJVEN ADEMEN!

Groetjes,

Stiene