Laden Evenementen

WORKSHOP ARMBANDJES MAKEN

Met Liese van Isa en Rosa

Wat?

Liese komt naar praktijk Mind-Z om met een klein groepje armbandjes te maken.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met Japanse glaskraaltjes. We leren twee verschillende technieken aan. Vooraf mag iedereen zijn keuze doorgeven voor een gegraveerd hangertje. Dit kan bijvoorbeeld je geboortebloem zijn, de eerste letter van een naam, … Liese brengt ze dan 30/11 mee zodat je dit kan bevestigen aan één van de twee armbandjes.

 

Voor wie?

Voor personen met autisme en/of adhd en/of HSP of een vermoeden daarvan. Voor iedereen die nood heeft aan een klein groepje en wat extra duidelijkheid.

Vanaf 14 jaar

Maximaal 6 inschrijvingen

 

Waar?

Mind-Z

Mechelbaan 9

2861 Onze-Lieve-Vrouw Waver

 

Wanneer?

Donderdag 30/11 van 19 tot 22 uur

 

Kostprijs?

€ 80

Inbegrepen:

  • Vóór de activiteit krijg je nog een duidelijke mail met autismevriendelijke informatie over de workshop
  • Begeleiding door twee personen
  • Twee gemaakte armbandjes en één gegraveerd hangertje
  • Thee, water en koekjes

Wie begeleidt de workshop?

Dit is Liese van Isa en Rosa.

Ze volgde 4 jaar de opleiding edelsmeden aan het IKA in Mechelen.

De juwelen van Isa en Roza bestaan uit een vaste collectie en maatwerk. De juwelen worden met de hand gemaakt bij haar thuis in haar atelier of met zorg uitgezocht. Ze zijn lokaal en beperkt in oplage vervaardigd.

Ze houdt van pasteltinten, felle – en natuurkleuren. Deze zijn terug te vinden in haar juwelen. Ze ontwerpt fijne juweeltjes, al zijn er ook een aantal big and bold juwelen toegevoegd aan haar collectie.

De vaste collectie bestaat uit ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Ideaal om aan jezelf of iemand bijzonder cadeau te doen.

Zoek je juwelen om dagdagelijks te dragen of voor een bijzondere gelegenheid? Vind je het leuk om jouw outfit te matchen met een mooi paar oorbellen? Ontdek het ruime assortiment in de webshop. Heb jij meerdere gaatjes en wil je graag een aantal oorbellen combineren? Deze kan je bij Isa en Roza vinden. Zowel kant – en klare mix and match setjes als oorbellen die je per stuk kan bestellen.

Liese leert graag jouw verhaal kennen om het te kunnen vertalen naar een juweel. Zo maakt ze niet alleen een mooi juweel, maar ook iets waardevols. Een gegraveerd juweel biedt zoveel mogelijkheden om een juweel persoonlijk te maken.

Ze houdt van mooie dingen, is gepassioneerd door de juwelen, is gek op DIY, doet graag iets nieuws en heeft afwisseling nodig. Dit vindt je terug in haar werk dat regelmatig vernieuwd.

Meer informatie? Klik hier

 

Dit is Stiene van Mind-Z, een zelfstandige praktijk gespecialiseerd in autisme.

Ze is auticoach en psychotherapeute. Haar kracht is haar kennis en ervaring met personen met autisme. Autisme is al van op jonge leeftijd haar passie geworden. Na jarenlang werken als thuisbegeleidster gespecialiseerd in autisme besloot ze in april 2021 de grote stap te zetten en haar eigen praktijk Mind-Z te starten.

Stiene biedt met Mind-Z zowel 1-op-1 coaching (TalkZ) alsook groepsactiviteiten (GroupZ) aan. Onder de noemer Atelier Z organiseert ze ook vrijetijdsactiviteiten voor jongeren en volwassenen met autisme. De workshop armbandjes maken is onderdeel van Atelier Z.

 

Sharing is caring!